Megye II. és III. - műsor

2018.11.08. 10:18

Ha vasárnap, akkor megye foci

A megyei másod- és a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában is az utolsó előtti fordulót rendezik vasárnap.

Fenyő Gábor

Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság

A 14. forduló párosítása (kezdés 13.30 órakor)

Vasárnap: Balatonberény–Juta; Berzence–Kiskorpád; Barcs–Öreglak; Somogyjád–Balatonszabadi; Mezőcsokonya–Böhönye; Lengyeltóti–Balatonszemes; Csököly–Somogyvár; Karád–Fonyód.

Mesterlövészek

A góllövőlista élcsoportja: 1. Fésűs Ádám (Somogyjád) 16 gól, 2. Patak Zsolt (Barcs) 15 gól, 3. Vadas Zalán (Juta) 12 gól, 4–6. Valkó Tibor (Fonyód), Horváth Bence (Balatonszemes) és Strángli Patrik (Karád) 10–10 gól, 7–8. Tóth Tamás (Böhönye) és Szalai Norbert (Mezőcsokonya) 9–9 gól, 9–10. Dobos Bence Péter (Somogyjád) és Tóth Norbert (Juta) 8–8 gól.

Megyei IV. osztályú labdarúgó-bajnokság

Északi csoport – a 12. forduló párosítása (kezdés 13.30 órakor)

Vasárnap: Balatonújlak–Kazsok; Andocs–Nágocs; Visz/Balatonszemes II.–Ádánd SZSE; Somogybabod–Nagyberény; Balatonendréd–Kapoly. A Bálványos és az Ádánd KSE csapata szabadnapos lesz.

Mesterlövészek

A góllövőlista élcsoportja: 1. Kovács Bálint (Balatonendréd) 20 gól, 2. Szőnyi Patrik (Andocs) 15 gól, 3–4. Györki Róbert (Somogybabod) és Horváth Róbert (Bálványos) 10 gól.

A nyitó fordulóból elhalasztott megye hármas (Északi csoport) Kisbárapáti–Szőlősgyörök mérkőzést vasárnap 13.30 órakor játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában