Röplabda NB I., férfiak

2018.11.25. 18:15

Simán verte a Sümeget a Fino Kaposvár

Magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, Az alapszakasz B csoportjában listavezető kaposváriak a negyedik helyen tanyázó sümegieket fogadták a városi sportcsarnokban, és alig egy óra leforgása alatt zsebelték be a 3–0 arányú sikert.

Sonline

Férfi röplabda NB I.,alapszakasz, B-csoport

Fino Kaposvár SE–Sümegi RE 3–0 (17, 9, 20)

Kaposvár, 250 néző. V.: Adler, Ujházi.

A papírforma a Fino Kaposvár győzelmét ígérte, de nagy kérdés volt, milyen állapotban vannak a Fino játékosai, akiknek a múlt csütörtök óta ez már az ötödik tétmérkőzésük volt. Nos, Bozókiék saját közönségük előtt nem okoztak csalódást, és az első szett 25–17-es sikere után még egy lapáttal rátettek, és a második játszmában mindössze kilenc pontot engedélyeztek a Veszprém megyei alakulatnak.

 

Az előzményekhez képest a harmadik játékrész hozta a legnagyobb küzdelmet, amelyben a vendégek egészen 19–18-ig tartották magukat. A csereként beállt Szabó Bence hatásos nyitásai, Horváth Kristóf nagy bombái és Bozóki Bence megmozdulásai aztán eldöntötték a szett és vele az 57 perces mérkőzés sorsát is.

– Nem volt könnyű mérkőzés, főként a jó nyitás-sorozatainkon múlt a győzelem – értékelt a lefújás után a Fino Kaposvár mestere, Demeter György.

Fino Kaposvár: Bozóki 13, Kalmár 5, Keen 7, Horváth K. 16, Nagy J., Bögöly 14. Csere: Pápai (liberó), Kiss M. 1, Kulcsár 2, Szabó Barna, Szabó Bence 1. Vezetőedző: Demeter György.

Sümegi RE: Török R. 1, Kunert 2, Sow 2, Erki 6, Németh Z. 6, Tigyi 2. Csere: Nagy P- (liberó), Kotin 1. Vezetőedző: Tamás Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában