KÉZILABDA Liga kupa, férfiak

2018.11.28. 14:06

Veszprémben is megőrizte veretlenségét a Csurgói KK

Veretlenségét megőrizve nyolc ponttal várja a Liga Kupa sorozat folytatását a Csurgói KK együttese. Ezzel a veszprémi győzelem már a továbbjutást is bebiztosította a somogyi alakulat.

Huszár Hajnalka

Veszprémi KKFT–Csurgói KK 27–30 (14–12)

Veszprém, Városi Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Felhő, Öcsi.

Nem indult jól a találkozó, hiszen a hazai együttes mindent beleadva már a találkozó elején több góllal vezetett, de Kerkovits két büntetőjével gyorsan felzárkózott a Csurgói KK, majd Szeitl Erik találatával 5–5 állt a táblán. A hazaiak Éles vezérletével egy négyes szériát produkáltak, amire csak Szeitl Erik büntetője volt a válasz, így ismét a Veszprémnél volt az előny, amelyet a félidő végéig sikerült megtartaniuk.

A második játékrész hazai góllal indult de innen összeszedte a védekezését a Csurgói KK és a találkozó 40. percében ismét egyenlő volt az állás. Innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd csurgói pillanatok következtek. Nagy Szabolcs vezérletével egymás után születtek a vendégek góljai és a hazai együttes erőfeszítései nem jártak sikerrel, köszönhetően a jó csurgói védelemnek és az eredményes támadásoknak. A mérkőzés utolsó találatát a fiatal Bécsi Ádám szerezte, így a csurgóiak fiatal irányítója is letette a névjegyét.

Csurgói KK: Balogh – Varjú 1, Nagy D. 8(2), Hanusz 4, Vasvári 3, Szeitl 3, Kerkovits 4(2). Csere: Füstös, Tóth 3, Csabai, Bazsó P., Farkas 3, Bécsi 1. Edző: Bencze József.

Veszprém KKFT: Anderlik – Szeitl L. 2, Pinczel, Szmetán M. 5, Somogyi 4, Szmetán P. 1, Éles 5. Csere: Fükki, Hári L. 3, Pinczel B. 2, Nagy B. Szöllöskei 2, Dainese 1, Bartha 2, Bárdos, Bugyáki. Edző: Tombor Csaba.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc.

Büntetők: 5/4, illetve 5/4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában