kosárlabda-előzetes

2018.12.14. 18:52

Szomszédvári rangadón mutatkozik be az új irányító

A válogatott világbajnoki selejtezős mérkőzései miatt többhetes szünet után folytatódik teljes fordulóval az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokság.

Kun Zoltán

Mint arról már lapunkban beszámoltunk időközben a Kaposvári KK játékoskeretében változás is történt. Az irányító posztra régi-új játékos érkezett Emanual Ubilla személyében. Az amerikai Kasey Sheperd lejáró próbaidős szerződését Fekete Ádám vezetőedző döntése alapján pedig nem hosszabbították meg, így ő már biztosan nem lép pályára a következő találkozón. Mellette az ujjműtéten áteső Harazin Tamásra sem számíthatnak a somogyiak.

A bajnoki alapszakasz tizedik fordulójában a Pécsi VSK-VEOLIA együttese lesz az ellenfél. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban. A tabellán igen előkelő helyen, a harmadik pozícióban álló baranyaiak kiváló mérleggel rendelkeznek. A kilenc eddigi meccsükből hatot megnyertek és hármat veszítettek el. Csirke Ferenc vezetőedző együttesébe visszatért a korábban térdsérülést szenvedő Antóni Csanád, aki már pályára léphet a Hendleinék elleni összecsapáson.

A kaposváriak tartalékos összállításban utaztak egy előkészületi mérkőzésre a paksi Atomerőmű SE otthonába ahol több felállást is kipróbált Fekete Ádám vezetőedző. Szombaton Ubilla első tétmérkőzésén is bemutatkozhat a somogyi alakulatban, remélhetőleg már sikerült minél jobban a csapatba illeszkedni. Első idegenbeli sikeréért száll harcba a kaposvári együttes, amely szeretne elmozdulni a tizenkettedik helyről. Ehhez azzal a mentalitással és hozzáállással kell kosárlabdázni, amelyet legutóbb az Alba Fehérvár elleni győztes csata során láthattunk Bakiéktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában