Labdarúgó NB II.

2019.01.07. 16:13

Rövid, de igen tartalmas felkészülés vár a Rákóczira

Elkezdte a felkészülést a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi küzdelmeire a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek ősszel a bajnokság egyik legjobb teljesítményét nyújtották, s ezt az idei évben is tovább folytatnák.

Klein Péter

Újra munkába álltak a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói. A somogyi zöld-fehér klub játékosai előbb a Rákóczi-stadionban köszöntötték egymást, majd egy rövid megbeszélést követően a Cseri úti edzőpálya felé vették az irányít, hogy elkezdjék az edzéseket a tavaszi szezonra, illetve a Magyar Kupa küzdelmeire. Waltner Róbert tanítványaira minden idők legrövidebb felkészülési időszaka vár, hiszen február első vasárnapján már bajnoki mérkőzést vívnak. A soron következő öt hét megerőltető lesz a labdarúgók és a szakmai stáb számára is, hiszen az edzőmérkőzések és a számos tréning mellett egy törökországi edzőtábor is szerepel a programban.

– Az első edzőmérkőzésünket január 12-ére tervezzük, de még nincs ellenfél – tudtuk meg Takács Róberttől, a Kaposvári Rákóczi FC technikai vezetőjétől. – A következő felkészülési mérkőzésre 16-án, 13 órakor kerül sor a Cseri úton, ekkor a Siófokkal találkozunk.

Herczeg Erik a klub résztulajdonosa köszöntőjében kiemelte, hogy jó előjelekkel várják a tavaszi folytatást, hiszen a keretük, mint azt már bizonyította, bármire képes. Azt kérte a játékosoktól, hogy a Rákóczi-szívet idén is vigyék ki a pályára és okozzanak minél több örömet a szurkolóknak.

 

Irány Antalya

A kaposvári együttes január 18-án kel majd útra, hogy egy isztambuli átszállással megérkezzen Antalyába. Waltner Róbert tanítványai három felkészülési mérkőzést játszanak az edzőtábor során. Elsőként a szerb első osztályú Mladost Lucani ellen lépnek pályára, majd két orosz csapat vár rájuk. A másodosztályban érdekelt, jelenleg az osztályozót érő negyedik helyen álló Csertanovo, valamint a CSZKA Moszkva U21-es gárdája. Ezt követően január 26-án utaznak haza Magyarországra. Nem sok időt tölthetnek azonban Kaposváron Rajczi Péterék, hiszen egy hét múlva, február másodikán újra elutaznak, amikor is a kieső helyen álló Mosonmagyaróvár otthonában vívnak immár bajnoki mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában