fotók

2019.03.27. 16:12

Hendlein szerezte az első pontokat az új arénában

Szerdán délelőtt csarnokbejáráson ismerkedhettek leendő otthonukkal a Kaposvári KK NB I./A csoportos férfikosárlabdázói.

Kun Zoltán

A csapat tagjai kipróbálhatták az öltözőt és megtekintették a sporteseményeken több mint háromezer fő befogadására alkalmas létesítmény küzdőterét és lelátóit. A kosárlabdázókat fogadó Dér Tamás Kaposvár alpolgármestere, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója elmondta: a Kaposvár Aréna gyakorlatilag elkészült. A napokban takarítanak a létestményben, ezzel együtt zajlik a csarnok díszítése is. Festik a szektorokat és a feliratokat is ragasztják már. Áprilisban a műszaki átvétel mellett terheléses próba alatt lesz a létesítmény. A kaposvári labdajáték csapatok ekkor már edzeni is bemehetnek a Kaposvár Arénába. Az új sportlétesítményt május első hétvégéjén adják át hivatalosan.

A kosárlabdázók, valamint a női és férfi röplabdázók számára három nagyobb, saját öltöző áll rendelékezésre. Emellett négy vendég és három játékvezetői öltöző kap helyet a létesítményben. Külön orvosi és rehabilitációs szoba is lesz az arénában.

A játékosok az öltözők megtekintése után a játéktér felé vették az irányt, ahol Hendlein Roland szerezte az első kosarat büntetőből. Ezt követően aztán a játékostársak is labdát ragadtak és nem kellett sokat várni az első dobóversenyre sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában