Labdarúgás

2019.06.12. 16:56

Marad a Rákóczinál a középpályás

A 2019/2020-as bajnoki szezonban is az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC labdarúgója lesz Nagy Richárd.

Klein Péter

Még egy évig biztosan a Kaposvári Rákóczi FC együttesét erősíti Nagy Richárd. Az élvonalban szereplő Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgója az előző szezonban kölcsönben szerepelt az NB I.-be jutó zöld-fehéreknél, s a feljutás kivívásában a középpályás is oroszlánrészt vállalt. A robbanékony, 25 éves labdarúgó remek játékkal és hat góllal segítette a somogyiakat az élvonalba, s a következő évadot szintén kölcsönben tölti Kaposváron. Ezt a mezőkövesdi klub sportigazgatója, Tóth László is megerősítette a boon.hu-nak.

– Nagyon jól érzem magam Kaposváron – fogalmazott Nagy Richárd. – Az itt töltött idő alatt megszerettem a csapatot, a klubot, a várost és a szurkolókat. Egy percig sem gondolkodtam azon, hogy máshol folytassam, de ez nyilván nem csak rajtam, hanem a mezőkövesdieken is múlott. Örülök annak, hogy még egy évig a Rákóczi játékosa lehetek.

– Nagy célokat nem lehet megfogalmazni – mondta Nagy Richárd arra a kérdésünkre válaszolva, hogy mit vár a következő szezontól. – Már a bennmaradás kivívása is annak tűnhet, hiszen sok labdarúgónak ez lesz az az első szezonja az NB I.-ben. Úgy gondolom, hogy a csapategységünknek és a játékfilozófiánknak köszönhetően megoldható lesz a bent maradás kivívása.

További hír, hogy sajtóinformációk szerint a kaposváriak, a Vasassal egyetemben szerződtetni szeretnénk Tajthy Tamást. A középpályás a legutóbbi három szezont az ETO FC Győr együttesénél töltötte, de nyártól szabadon igazolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában