Videó és fotógaléria

2019.07.14. 12:50

Erős szél tette próbára a pilótákat a Red Bull Air Race-en

A Red Bull Air Race műrepülő verseny pilótái túl vannak a selejtezőkön, vasárnap a Master Class legjobbjainak 14-es, kieséses döntője zajlik Zamárdiban.

sonline

Szombaton a délelőtti órákban még az eső és a szél alakította a programot a Balaton fölött, délutánra azonban a pilóták vették kezükbe az irányítást: a Master Class (vagyis a 14 elitpilóta) számára megtartották az időmérő edzést,

Megtelt a szabadstrand Zamárdiban: a külföldiek és a magyarok ellepték a partot, ahol mintegy 3-4 kilométer hosszan lehetett figyelemmel kísérni a versenyt.

Németh András fotói

A balatoni versenypálya gyönyörű környezetben fekszik, káprázatos látványt nyújt a Tihanyi-félsziget és tiszta víz. A helyszín nem csak a nézők, hanem a versenyzők elismerését is kivívta.

A szombati időmérő edzés így alakult: 1. Martin Sonka (cseh, Edge 540 V3) 57.820, 2. Velarde (spanyol, Edge 540 V2) 58.203, 3. Muroja (japán, Edge 540 V3) 58.846

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában