RÖPLABDA EXTRALIGA/NŐK

2019.10.17. 13:05

Idegenben is a Haladás legyőzése a Diamant célja

Csütörtökön 19 órakor Szombathelyen a Hungast-Haladás otthonában szólítják pályára a Szasa Nedeljkovics vezette 1. MCM-Diamant Kaposvári Női RC csapatát.

Fenyő Gábor

Az évadnyitón a kaposváriak hazai pályán 3–1-re verték az Újpestet, a vasiak pedig – ugyancsak otthon – ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek a Nyíregyházától.

A Hungast-Haladás öt külföldi légióst is a soraiban tud(hat) – nevezetesen Cicic Mariját, Wallner Sophiet, Lojen Stephaniet, Miranda Rosairo Genesis Anaist, továbbá Pickering Sharonda Amandát –, és náluk szerepel kölcsönjátékosként a korábbi szezonban még a somogyi megyeszékhelyen játszott volt válogatott Vacsi Evelin (ő a csapatkapitány) és Császár Norina Angéla.

Bár a vendég somogyiaktól továbbra is hiányozni fog a cs.k., Szerencsés-Miklai Zsanett – várhatóan egy hónapot kell kihagynia –, a társaság mégis egyértelműen a győzelem reményében lép majd pályára csütörtökön este a vasi megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában