ASZTALITENISZ NB II. ÉS NB III.

2019.12.18. 12:09

Magabiztos diadallal búcsúzott az évtől a Kaposvári AC egylete

A Kaposvári AC első számú csapata idegenben nyert a Baja ellen, míg az NB III.-ban szereplő második együttes vereséget szenvedett a Kanizsa Sörgyár SE gárdájától.

Molnár Gábor

A Bajai Asztalitenisz SE együttesének otthonában lépett pályára a Kaposvári Asztalitenisz Club első számú csapata az NB II. dél-nyugati csoportjának kilencedik fordulójában. A somogyiak magabiztos győzelmet arattak az alsóházi rangadón, s a diadal ezúttal igazi csapatmunka volt, hiszen mindenki, aki asztalhoz lépett, kivette részét a fölényes sikerből. Ez volt az őszi szezon utolsó játéknapja, a pontvadászat január tizenötödikén 11 órakor folytatódik, amikor is a Beremendi Építők SE gárdája látogat Somogyba.

Bajai Asztalitenisz SE–Kaposvári Asztalitenisz Club I. 5–13

A kaposvári győztesek: Nemes Szilárd 4, Dani Róbert 3, Major Ferenc 3, Csanádi Richárd, illetve a Nemes Szilárd, Dani Róbert, valamint a Major Ferenc, Bükfa András alkotta páros.

Sándor Dániel három egyéni mérkőzését is megnyerte

A harmadosztály dél-dunántúli csoportjának kilencedik fordulójában a Kanizsa Sörgyár SE II. csapata utazott a KAC II. együtteséhez. A vendég Zala megyeieknél két női NB I.-es topjátékos is szerepet kapott, hiszen egyértelmű győzelmi szándékkal érkeztek a nagykanizsaiak a somogyi megyeszékhelyre. Az összecsapáson végül könnyed sörgyári siker született, a hazaiak erejéből csupán csak az eredmény kozmetikázására futotta.

A Siófoki Asztalitenisz Klub együttese szabadnapos volt a kilencedik fordulóban. A bajnokság január 29-én, szerdán folytatódik: a Kaposvári Asztalitenisz Club II. a Komló Sport II. csapatát, míg az újonc Siófoki AK gárdája a Pécsi Tüke SE egyletét látja majd vendégül.

Kaposvári AC II.–Kanizsa Sörgyár SE II. 6–12

A kaposvári győztesek: Sándor Dániel 3, Bernd Saller, Kolumbán Csaba, Kovács Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában