Női kézilabda NB I.

2019.12.27. 16:45

Moen edző a szezon végén távozik az együttestől

A norvég szakember első évében a klub történelmének legsikeresebb évét produkálva megnyerte az EHF-kupát és magyar bajnoki bronzérmet szerzett a csapattal – számolt be róla hivatalos honlapján a Siófok KC.

MW

Fotó: NemA

A vezetőedző személyes okokra hivatkozva maga kérte szerződése felbontását, helyét a szintén norvég Bent Dahl veszi át. Bent Dahl a tavalyi szezon közepén csatlakozott az edzői stábhoz. Tor Odvar Moen kérésére érkezett Siófokra, ahol jelenleg másodedzőként és a csapat videó elemzőjeként tevékenykedik. Két éves szerződést írt alá a vezetőedzői poszt betöltésére.

„Egy éve érkeztem Siófokra, ahol azóta is nagyon jól érzem magam. Moen bejelentése után a klubvezetés felkért a vezetőedzői poszt betöltésére, amit az eddigi tapasztalataim alapján nagy örömmel fogadtam el. Siófokon egy hosszútávú szakmai koncepció kezdődött el két éve, ezt a munkát fogjuk közösen folytatni a nyártól. Az idei évből még nagyon sok van hátra, komoly céljaink vannak, a szezon végéig a jelenlegi feladataimra koncentrálok.” – nyilatkozta Bent Dahl.

A Siófok KC ezzel együtt nagy menetelésbe kezd vasárnap a bajnokság mellett a Magyar Kupában és az EHF kupában is érdekeltek. Ennek első állomása az MTK elleni mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában