RÖPLABDA NB II./FÉRFIAK

2020.01.05. 14:47

Kikaptak, mégis nyertek

Hazai pályán, a kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskolában kezdte (volna) a 2020-as évet a Kovács Balázs vezette Fino-Kaposvár U21-es csapata. Végül is volt mérkőzés, ám bajnoki helyett csak barátágos.

MW

Az éllovas Dág KSE – amelyet Zirigh Balázs irányít edzőként, a legismertebb játékosuk pedig a volt válogatott Jánossy Bálint – ugyanis igazolások nélkúl érkezett a somogyi megyeszékhekyre. Volt, aki azt állította, hogy nemes egyszerűséggel otthon felejtették őket, mások szerint a benzinkúton hagyták el. A jatékvezetők sem öltöztek ám, ám mivel a két csapat úgy egyezett meg, ha már eljöttek a dágiak, akkor – ha csak barátságos meccs erejéig is – mégis játszanak egymással.

A barátságos meccsen – a hazaiaktól hiányzott a nagy csapatban szerepló Horváth Kristóf, Kiss Máté és Fenyvesi Barnabás, a sérülésselb bajlódó Szabó Ármin, továbbá a szünetben hazautazott Együd Ádám – végül 1–3 arányú vendégsiker született. A házigazda kaposváriakban viszont meg lehet az a tudat, hogy az éllovas Dágtól a Bp. Kistext SE mellett egyedül csak ők tudtak játszmát lopni.

Fino-Kaposvár U21–Dág KSE 1–3 (–14, 19, –23, –21)

Fino-Kaposvár U21: Tóth M. (5), Csordás B. (16), Ilés M. (6), Fenyő B. (3), Pusztai O. (12), Nagy D. (11). Csere: Jámbor D. (liberó), Eördögh (2). Vezetőedző: Kovács Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában