KÉZILABDA NB I., NŐK

2020.02.20. 16:34

Egyelőre csak a Siófok KC-ra koncentrál a norvég mester

 A Siófok KC december végén jelentette be, hogy Tor Odvar Moen a szezon végén közös megegyezéssel távozik. Az 55 éves szakember 2020 nyarától a norvég Molde csapatának lesz a vezetőedzője.

Molnár Gábor

Fotó: NemA

– Amikor úgy döntöttem, hogy hazamegyek Norvégiába, annak személyes okai voltak, de mindenképpen a női kézilabdában szerettem volna maradni – nyilatkozta az SKC hivatalos honlapjának Tor Odvar Moen.

– Norvégiában két-három olyan klub van, amely ambiciózus, s egyik a Molde. Csak olyan lehetőség jöhetett szóba, amelyben van kihívás, vannak célok. Molde nincs közel a szülővárosomhoz, de nagyon jó a közlekedés és pillanatok alatt otthon tudok lenni, ha szükséges. Fontos, hogy néhány évig közel tudjak lenni a családomhoz. Norvégiában nem tudunk financiálisan versenyezni az európai top klubokkal, így a koncepció, a feladat és a célok is más jellegűek lesznek, mint Siófokon.

Jelen pillanatban nagyon élvezem a munkát a Siófok KC-nál és csak a jelenlegi feladatokra koncentrálok. A következő három hónapban nagy dolgokat érhetünk el abban az esetben, ha továbbra is ilyen keményen dolgozunk. Szeretnénk örömet szerezni a szurkolóinknak és elérni azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában