labdarúgás

2020.02.23. 14:51

Hiányzott a hit a balatonlelleiekből

A MOL Fehérvár FC második együttese ellen vívta nyolcadik felkészülési találkozóját a Greenplan Balatonlelle SE. A somogyi együttes ezúttal nem tudott a kapuba találni, így alulmaradt bajnoki riválisával szemben.

Klein Péter

Egymás ellen hangoltak a bajnokságra a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának kieső helyén álló csapatai, a MOL Fehérvár FC II. és a Greenplan Balatonlelle SE. A találkozón a somogyiak csak kapufáig jutottak, így alulmaradtak a felkészülési találkozón.

– Ennek a mérkőzésnek is megvoltak a maga tanulságai – fogalmazott Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Ebből a legfontosabb az, hogy minden mérkőzésen hittel és önbizalommal kell pályára lépni, mert csak úgy tudunk eredményt elérni. Ez most hiányzott, így szakmai jellegű problémák jellemezték a játékunkat. Annak ellenére, hogy kapufát rúgtunk és nem kaptunk meg egy jogos büntetőt. A kettő-nullás végeredmény hűen tükrözi a játék képét, ennek alapvető oka az, hogy kívülről úgy nézett ki, hogy egy magabiztos, önbizalommal teli csapat játszott egy olyannal, amelyből ezek a tulajdonságok hiányoznak. Reméljük, hogy jó időben jött ez a pofon, mivel ilyen a bajnokságban nem fordulhat elő.

A Greenplan Balatonlelle SE jövő héten vasárnap a szintén harmadosztályú Szekszárd otthonában tartja a bajnoki főpróbáját.

MOL Fehérvár FC II.–Greenplan Balatonlelle SE 2–0 (1–0)

Székesfehérvár.

Greenplan Balatonlelle SE: Tajti – Hrabovszki, Hegedűs Gy., Kiss K., Parázs – Kovács D. – Kákonyi, Androsics, Körmendy, Horváth P. – Mayer M. Csereként pályára lépett: Bogdán Á. (kapus), Pap M., Zrínyi M., Benke, Péntek, Balogh B., Fila. Vezetőedző: Bőzsöny János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában