Röplabda

2020.03.19. 12:37

Továbbhalasztja a röplabda-bajnokságot a szövetség

A Magyar Röplabda Szövetség úgy határozott, hogy a május tizenötödikéig kitolja a magyar röplabda-bajnokságok felfüggesztésének határidejét.

Molnár Gábor

Rendkívüli online ülést tartott a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége, melynek fő témái a magyar nemzeti bajnokságok és egyéb rendezvények, valamint a válogatott események voltak.

A szövetség már korábban április harmadikáig felfüggesztette a teljes felnőtt és utánpótlás teremröplabda-bajnokságot, most ezt a dátumot kitolták május tizenötödikéig. A határozat az elkövetkezendő időszak kormányzati döntéseinek függvényében módosulhat.

Az már biztos, hogy a 2020-as Vollé2020 Röpsuli programot, a nyárra tervezett tornákat, táborokat felfüggesztették, s az ülőröplabda-bajnokság fordulóit az esztendő őszéig elhalasztották, a lehetséges folytatására szeptember 19-et, október 10-ét és október 31-ét jelölték ki. A strandröplabda felnőtt- és utánpótlás-bajnokságokkal kapcsolatban úgy határoztak, hogy a fordulók számát csökkenti és a sorozatok július végénél előbb nem kezdődhetnek el.

A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a terem-, a strand- és a hóröplabda, felnőtt- és utánpótlás-válogatottak az idénre tervezett programjait, felkészüléseit, eseményeit május harmincegyig nem engedi megrendezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában