Siófoki BFC

2020.04.08. 09:26

Nincs egyezség Siófokon, csődbe vihetik a klubot

A labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok futballistái nem fogadták el a klub fizetéscsökkentésre vonatkozó ajánlatát, így valós veszély a csődhelyzet kialakulása – írta meg a Nemzeti Sport.

Nemzeti Sport

Fotó: Fotó: Tumbász Hédi

A koronavírus-járvány által okozott negatív gazdasági hatások miatt sok NB II-es csapatnál csökkentették a fizetéseket a közelmúltban. A másodosztály 5. helyén álló BFC Siófoknál is radikális bércsökkentésre készültek, de a játékosok egyelőre nem fogadták el a klub ajánlatát.

„Egyelőre nincs egyezség, patthelyzet van – mondta a csakfoci.hu-nak György Tamás, a klub tulajdonosa. – Bízom benne, hogy a játékosok megértik, nincs más választásuk. Rendkívül kevés mozgásterünk van, valós veszély a csőd. Van egy rendelkezésre álló forrás, amit szét tudunk osztani a játékosok között, de tíz egységből nem tudunk húsz egységet fizetni. Vagy belemennek a csökkentésbe, vagy csődbe viszik a klubot, de így sem, úgy sem lesz több pénzük.”

Az NSO úgy tudja, hogy az egyeztetések hamarosan tovább folytatódnak a Balaton-parti klub vezetői és játékosai között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában