DIÁKSPORT

2020.05.14. 12:42

Nyolc sportág ifjú képviselői versengnek az új sorozatban

Nyolc sportágban új, online formában működő, otthon is teljesíthető kihívásokat tartalmazó programot indított Diákolimpia GameTime néven a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ).

MW

A jelentkezők labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, torna, atlétika és multisport sportágakban mérhetik össze tudásukat – adta hírül hivatalos honlapján közleményében az MDSZ. Az egyes kategóriákban három nehézségi fokozatban 9-9 kihívást kell teljesíteni a diákoknak a tanév végéig folyamatosan, és a teljesítésekről szóló videókat fel kell tölteni a program weboldalára: www.gametime.diakolimpia.hu oldalra.

A leglelkesebb résztvevő diákok, a legtöbb tanulót bevonó pedagógusok sportszer és sportruházat díjat kapnak. A kihívások a Diákolimpia III–IV. korcsoportjának életkorához (11–14 év) igazodnak, így a játékban hivatalosan ez a korosztály tud részt venni, hiszen az ezekben a korcsoportokban induló tanulók rendszerint az összes diákolimpiai résztvevő mintegy felét teszik ki.

A tanév végén hirdetnek eredményt a diáksportolóknál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában