LABDARÚGÁS NB I.

2020.05.29. 14:58

Szurkolói információk a Rákóczi–ZTE mérkőzésre

A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így a labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem zárt kapuk előtt rendezik meg a Kaposvári Rákóczi FC–ZTE FC bajnoki összecsapást. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információt osztott meg a somogyi klub.

Klein Péter

A Magyar Közlönyben megjelentek értelmében, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett közönség előtt is megrendezhetőek a szabadtéri sportesemények. Ez pedig azt jelenti, hogy a labdarúgó OTP Bank Liga 26., hétvégi fordulójában már ott lehetnek a szurkolók a stadionokban. Magyarországon, sőt Európán is elsőként Kaposváron rendeznek nézők előtt labdarúgó mérkőzést a koronavírus-járvány kirobbanása óta. Így mondhatjuk, hogy a Rákóczi–ZTE összecsapás lesz a tesztmérkőzés.

A somogyi klub próbál mindenre felkészülni a péntek esti mérkőzés előtt, ezért több hasznos információt is megosztott a honlapján:

A korábban megszokott módon, a ZTE elleni mérkőzésre is megválthatják a szurkolók online módon is a belépőket az alábbi linken keresztül:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003565/Kaposvari-Rakoczi-FC---ZTE-FC

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A Rákóczi-stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására. Az online jegyvásárláshoz ezúttal sem szükséges klubkártya. Kérünk mindenkit, hogy az online jegyvásárlást részesítse előnyben!

A szurkolók a helyszínen is megválthajták a belépőket. A jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, jelen esetben 18 órakor nyitnak.

Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra, a jegyvásárláskor pedig tartsa be a legalább másfél méteres távolságot az előtte állótól.

A stadionban kérjük, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el. Vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni.

A ZTE elleni mérkőzésre 850 helyet tud biztosítani a klub a szurkolóknak. Ebbe bele tartoznak a bérlettel rendelkezők, illetve a vendégszurkolók is. Utóbbiak számára kilencven jegy áll rendelkezésre.

A bérletes szurkolóinkat is kérjük, hogy tartsák be a törvényi szabályozásokat, még akkor is, ha ezáltal nem a megszokott helyükről tudják nézni a mérkőzést.

A beléptetési pontokon a rendezők, illetve a hangosbemondón keresztül a helyi műsorközlő is folyamatosan tájékoztatják majd a nézőket arról, hogy hol foglalhatnak helyet a stadionban.

További információ, hogy a főépületbe ezúttal nem történik jegyértékesítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában