LABDARÚGÓ NB II.

2020.08.09. 21:04

Kiss Balázs gólja pontot ért a jól küzdő Siófoknak

Döntetlent ért el a Debreceni VSC ellen a Merkantil Bank Labdarúgó NB II. harmadik fordulójának vasárnap esti – lapzártánkkal egy időben véget érő – mérkőzésén a BFC Siófok labdarúgó-csapata.

Kun Zoltán

Fotó: NemA

A Balaton-parti gárda hazai pályán küzdött meg az eddig mindkét mérkőzését megnyerő – a tabellát is vezető – vendégekkel. A hazaiak alaposan átszervezett kezdő tizeneggyel álltak fel az előzetesen esélyesebbnek tartott vendégekkel szemben. Az első fél­idő végén Tischler bombagóllal szerzett vezetést a debrecenieknek. A hajrában aztán Kiss Balázs szemfüles góllal 1–1-re egyenlített.

 

Ugyancsak vasárnap este – lapzártánk után lépett pályára a Kaposvári Rákóczi FC alakulata, amely a Kazincbarcika együttesét fogadta a somogyi megyeszékhelyen.

A Labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában a második forduló összecsapásait rendezték. A Mudin Imre Sportcentrumban szereplő Nagyatádi FC 2–1-re kikapott a Bicskei TC-től.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában