kézilabda

2020.10.23. 16:58

Döntetlennel ért véget az ősi riválisok összecsapása

A Balatonfüred együttesét látta vendégül a Csurgói KK az élvonalbeli férfikézilabda NB I.-ben.

Huszár Hajnalka

Fotó: Illusztráció

A vendégek több kulcsjátékosukat is nélkülözték, hiszen Topic és Szöllösi sem állt György László vezetőedző rendelkezésére, míg csurgói oldalon több mint egy hónap után ismét keretbe került Krecic és Nagy Szabolcs.

A vendégek gyorsan magukhoz ragadták a vezetést, de a hazaiak ki tudtak egyenlíteni. Innentől felváltva estek a gólok, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A második félidőben javult a játék képe, de igazán itt sem jöttek úgy össze a dolgok, ahogy azt a somogyi gárda szerette volna. Kétgólosnál sosem volt nagyobb a különbség, és bár voltak ígéretes helyzetek, ezeket nem sikerült gólra váltani.

Egygólos füredi vezetésről indult az utolsó öt perc, de Szeitl egalizált, majd Hanusz találatával ismét a Csurgónál volt az előny, amit Krsmancic tovább növelt. Az utolsó pillanatokban Varga bevette Tatai kapuját, majd Brandt találatával ért véget a feszültségekkel teli végjáték.

Csurgói KK–Balatonfüredi KSE 27–27 (14–13)

Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok, 800 néző. V.: Andorka, Hucker.

Csurgó: Tatai – Vaszics, Leimeter 3, Hanusz 5 Szeitl E. 2, Vasvári, Gábor M. 1. Csere: Pallag, (kapus) Kriszmancsics 10(4), Krecic 3 Nagy Sz., Gebhardt, Kerkovits 2, Popovics 1, Borsos. Edző: Alem Toszkics,

Balatonfüred: Andó P. – Határ 2, Malinovic 6(1) Kemény 4, Brandt 2 Varga M. 8, Bóka 3. Csere: Bősz, Seprős (kapusok) Szmetán, Szűcs, Kőhegyi 2, Horváth L., Dénes, Draskovics, Ág. Edző: György László.

Kiállítások: 6 ill. 12 perc.

Hétméteresek: 6/4, ill. 1/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában