KOSÁRLABDA

2021.01.27. 08:21

Jó taktikával győzött a sportiskolás gárda

Újabb meccsekkel folytatódott az U12-es korosztályú Gyermek Bajnokság. Az egyik csoport találkozóit a Kaposvár Arénában rendezték.

Kun Z.

– Az U12-es bajnokság régiónk legerősebb csoportjában folytatta szereplését csapatunk – tájékoztatott Dross Zoltán, a sportiskolások edzője. – A bajnokságban továbbra is veretlenek maradtunk a két nagyarányú győzelem után. Az első meccsen sok hibával és pontatlanul játszottunk. A védekezésünk is akadozott a nem a legerősebb összeállításban érkező szekszárdi fiúk ellen. A két meccs között megbeszéltük a hibákat, illetve a régió másik kiemelkedő csapata elleni taktikát. Ennek megfelelően szenzációs első negyedet hoztunk (25–3) az NKA ellen, ami meghatározta a mérkőzés további képét. A továbbiakban pár kisebb hullámvölgytől eltekintve parádés támadójátékot és nagyon összeszedett védekezést láthatottunk a fiúktól. Hittünk magunkban, egymásban, és az elvégzett munkában. Mind fizikailag, mind technikailag, mind taktikailag, mind mentálisan ellenfelünk fölé nőttünk. A tranzíciós (átmeneti) játékunk olyan szintű volt, amilyet még nem láttam U12-es csapattól. Természetesen voltak hibáink is, továbbra is gyenge a büntetőzésünk, illetve a lepattanózásunk sem kielégítő. A sok jó teljesítmény mellett kiemelkedett Fehér Bende, aki eddigi legjobbját nyújtotta.

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola Delfinek/A–GYKSE Szekszárd 102–31

Kasi Delfinek/A: Karsai D. (30), Fehér B. (17), Dénes L. (14), Kis M. (11), Bakai B. (10), Gáspár B. (8), Bekker B. (7), Francsics T. (4), Hász M. (1), Kostyák Zs. (-). Edző: Dross Zoltán.

NKA Pécs Fiú/A–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola Delfinek/A 49–89

Kasi Delfinek/A: Fehér B. (22), Dénes L. (16), Kis M. (15), Gáspár B. (14), Bekker B. (8), Bakai B. (5), Karsai D. (5), Hász M. (2), Francsics T. (1), Cohill B. (1), Kostyák Zs. (-). Edző: Dross Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában