röplabda

2021.01.26. 07:57

Jobb eredményben bíztak az évnyitón a fiatalok

Igencsak felemásra sikeredett a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely csapatainak az évkezdése. A serdülő leányok kikaptak Martonvásárhelyen a Szombathelytől, míg a gyermekek a fővárosban alulmaradtak a Gödöllővel szemben, a Delta Röplabda SE csapatát viszont magabiztosan verték. A RÖAK Kaposvár-Fino serdülő fiú egylete nem utazott el Besenyőszögre, a gyermekek pedig a dági fellépést hagyták ki.

Fenyő Gábor

Martonvásárhelyen kezdte a 2021-es évet a Fésüs Erzsébet vezette RÖAK Kaposvár „A” I. osztályú serdülő (U17) leány csapata, ahol 3–1 (19, –29, 18, 22) arányban alulmaradt a Szombathelyi Sportiskola „A” gárdájával szemben.

A RÖAK Kaposvár „A” I. osztályú serdülő (U17) leány csapata: Pavlovics Tímea (csapatkapitány), Part Kinga Viktória, Imreh Dorka, Pácsonyi Petra, Honfi Katalin Mária, Őszi Nóra, Tóth Sára, Károly Kata, Gombos Mirella, László Tamara, Őszi Janka (liberó), az edzőjük Fésüs Erzsébet.

Budapesten a Vasas Folyondár utcai sportcsarnokában mutatkozott be az új évben a Fésüs Erzsébet, Lutter Liza Virág alkotta edzőpáros által irányított RÖAK Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15) leány csapata. Első fellépésükön nagy csatában kikaptak 3–2-re a Gödöllői RC együttesétől, utána viszont a Delta Röplabda SE csapatát simán verték háromjátszmás mérkőzésen.

Eredmények: Gödöllői RC–RÖAK Kaposvár „A” 3–2 (15, –24, 17, –9, 12); RÖAK Kaposvár „A”–Delta Röplabda SE 3–0 (16, 16, 19).

A RÖAK Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15) leány csapata: Ferencz Emese (csapatkapitány), Szép Stella Ramóna, Borovszky Dorottya, Cohill Glória Priscilla, Kalmár Lili Kata, Takács Boglárka, Győr Rebeka, Fenyvesi Zorka, Lőrincz Gabriella, Vida Eszter Dorka, Szita Luca Málna, Rőhrig Laura Róza (liberó), az edzőik Fésüs Erzsébet és Lutter Liza Virág.

Mivel a RÖAK Kaposvár-Fino I. osztályú serdülő (U17) fiú csapata nem utazott el Besenyszögre, a RÖAK Kaposvár „sárga” I. osztályú gyermek (U15) fiú együttese pedig Dágra, így a Szolnoki SPC, illetve a Sümeg-Dabronc és a Kecskeméti Sportiskola „A” csapata is játék nélkül győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában