labdarúgás

2021.02.22. 08:21

Mindössze egy kapust igazolt a sereghajtó Nagyatád FC

Nem volt nagy jövés-menés a Nagyatádi FC háza táján a február tizennegyedikéig tartó átigazolási időszakban. A harmadosztály Nyugati csoportjában szereplő dél-somogyi együttestől négy labdarúgó távozott, míg csupán egy érkezett.

Klein Péter

– Nem akartunk nagyon változtatni a kereten, mivel a helyzetünkben nagy reményeket nem táplálhatunk a bent maradást illetően, így inkább arra törekszünk, hogy a jövő csapatát építsük – nyilatkozta Papp Zoltán, a Nagyatádi FC vezetőedzője. – A keretünk így is elég bő, ráadásul a játékosok túlnyomó része nagyatádi és rájuk próbálunk építeni a folytatásban.

A Nagyatádi FC egyetlen érkezője a 21 esztendős kapus, Bonnyai Márk, aki a Kaposvári Rákóczi FC csapatában szerepelt az elmúlt években. A kaposvári csapat színeiben az NB I.-ben is bemutatkozhatott az Újpest FC elleni bajnokin, míg a másodosztályban hét alkalommal kapott lehetőséget kezdőként. A 185 centiméter magas kapus rendre jó teljesítményt nyújt csapataiban, így a nagyatádi hátsó alakzat egy stabil pontja lehet a harmadosztály tavaszi szezonjában.

Téli játékosmozgás a Nagyatádnál. Távozott: Vodicska Bence (Kadarkút), Lajkó Csanád (Szerbia), Kolumbán Kristóf (Juta), Czebei Ádám (Toponár).

Érkezett: Bonnyai Márk (Kaposvári Rákóczi FC).

A nagyatádiak szombatra tervezett ZTE FC II. felkészülési mérkőzésre a koronavírus-járvány miatt elmaradt, így Papp Zoltán együttese főpróba nélkül várja az első tétmérkőzést, melyet Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak otthonában vívnak majd a somogyiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában