DZSÚDÓ

2021.02.23. 08:25

Schneider aranyérmet nyert a győri erőfelmérőn

Győrben rendezték a dzsúdósok Ifjúsági Országos Rangsorversenyét.

Kun Z.

– Az ifjúsági korosztály idénynyitó viadalára hatvanegy egyesületből háromszáznyolcan neveztek – tájékoztatott Böröcz Zsolt, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzője.

– Harmincnégy klubból tudott legalább egy versenyző dobogóra kerülni. Három sportiskolás versenyzőnek is sikerült az éremszerzés. Schneider Sára a lányok 40 kg-os kategóriájában szerzett három szép győzelemmel aranyérmet. Másik lány versenyzőnk, Szabó Cseperke pedig a 48 kg-osok között végzett a harmadik helyen. A fiúk közül Koller Balázs menetelt a legtovább, az 50 kg-osok mezőnyében szerzett ezüst­érmet. Három további értékes ötödik helyezést is szereztünk, Schneider Barnabás (60 kg), Őze Olivér (81 kg) és Horváth Ákos (90 kg) révén. A Kaposvári Sportközpont és Sport­iskola csapata az előkelő negyedik helyen végzett az éremtáblázaton.

A Nagyatádi JC versenyzői közül a női 40 kilogrammos kategóriában tatamira lépő Dömötör Hanna szerepelt a legjobban, aki a csatározások végén a dobogó harmadik fokára állhatott. Klubtársai közül Takács Sára ért még el pontszerző helyezést, aki a +70 kilogrammosok súlycsoportjában volt érdekelt, és az ötödik helyen zárta a győri rangsorversenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában