RÖPLABDA

2021.03.20. 15:54

Kiss Máté: nyernünk kell Budapesten is

Bár a csütörtök esti bajnoki elődöntő első felvonásán már 2–0-ra vezetett a házigazda Fino-Kaposvár, végül mégis meg kellett izzadni a győzelemért.

Fenyő Gábor

A jól küzdő Bp. MAFC-BME ugyanis szívós és pontos játékkal egyenlített, ám az ötödik, mindent eldöntő utolsó játékrész szerencsére ismét a miénk volt. Túl sok idő mindenesetre nem maradt a rágódásra, hiszen vasárnap 18 órakor a fővárosban újra pályára szólítják a küzdő feleket. A párharc az egyik fél három győzelméig tart, vagyis elhúzhat a Fino-Kaposvár 2–0-ra, de rosszabb esetben egyenlíthet is a MAFC-BME.

– Ugyanolyan nagy csatát és kiélezett küzdelmet várok, mint csütörtökön este volt a Kaposvár Arénában – mondta Kiss Máté, a Fino-Kaposvár 21 éves saját nevelésű játékosa, akik meghívtak a válogatott keretbe. – Szombaton megnéztük együtt az első meccset, s közösen elemeztük a hibáinkat, hogyan tudnánk kijavítani azokat. Nagyon szeretnénk Budapesten is nyerni, s így megduplázni az előnyünket. Teljesen mindegy, hogy milyen lesz végül a szettarány, csak mi kerüljünk ki a második összecsapásból is győztesen. Ha oda figyelünk és kellően koncentrálunk a feladatra, na meg persze ha a saját játékunkat játsszuk, akkor vasárnap este Budapestről is győztesen térhetünk majd haza.

Így legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában