Vízilabda

2021.04.17. 08:48

Rangadót vívnak a kaposvári pólósok

Újra idegenben, ezúttal a Metalcom Szentes vendégeként ugrik majd vízbe a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. 28. fordulójában.

Klein Péter

A szombaton 18 órakor kezdődő összecsapást a hazaiak a 11., míg a somogyiak a 10. helyről várják. A két csapatot egy pont választja el egymástól, így egy igen kemény, kiélezett találkozóra van kilátás. A felek őszi, kaposvári bajnokija is csak az utolsó pillanatban dőlt el a vendégek javára.

– A Szentes egy jóval erősebb csapat, mint az előző ellenfelünk, a Debrecen, a cívis városiak mégis oda-vissza verték őket – nyilatkozta Surányi László, a KVK vezetőedzője. – Ebből azonban nem szabad kiindulnunk, hiszen a Szentes bár nem egy gyors csapat, de a keretét jó játékosok alkotják. Nagyon szeretnénk visszavágni az őszi vereségért, ráadásul ez a meccs pozíciókról fog dönteni, hiszen csak egy ponttal állunk előttünk. Ha sikerülne nyernünk, akkor bebiztosítanánk a tizedik helyünket. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy rengeteg kilométer van a játékosok lábában, hiszen előbb Miskolcra, majd Debrecenbe utaztunk, s ez biztos, hogy érződni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában