amerikai foci

2021.05.28. 12:02

Megcsípnék a Szenteket a Darazsak

A Diósd Saints vendége lesz a Kaposvár-Taszár Hornets a Redda-Futár Divízió II.-es amerikai futball bajnokság Nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

Klein Péter

Első idegenbeli összecsapására, s ezen belül első győzelmére készül a Kaposvár-Taszár Hornets amerikai futball csapata. A somogyi Darazsak ugyanis vasárnap 15 órakor a szintén két vereséggel álló Diósd Saints otthonában lépnek pályára.

– Egy hetünk volt a felkészülésre, ami elég kevés, de ezzel meg kell birkóznunk – mondta Vati Márk, a Kaposvár-Taszár Hornets vezetőedzője. – A srácokat nem kell feltüzelni, nagyon szeretik ezt a sportágat és várják a mérkőzést. Bízunk benne, hogy mindenki megúszta sérülés nélkül az előző találkozót.

A diósdi Szentek az első fordulóban igen fordulatos mérkőzésen három ponttal (27–24) kaptak ki a Pécs Legionerstől, majd a második körben sima vereséget szenvedtek (6–28) a Budapest Wolves második számú csapatától, így győzelem nélkül várják a harmadik kört. A Hornets gárdája szintén hasonló mérleggel áll a harmadosztályú bajnokság Nyugati csoportjában. A Darazsak már nagyon szeretnék megszerezni az első sikerüket, amihez az is szükséges, hogy végre pontokat is érjenek el, hiszen ez sem a Fehérvár Enthroners II. (0–35), sem a Tatabánya Mustangs (0–14) ellen sem sikerült a somogyiaknak.

A vasárnapi, diósdi mérkőzést a hazai csapat élőben közvetíti majd a YouTube-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában