amerikai futball

2021.05.23. 20:37

Rosszul jöttek ki a sárdagasztásból a Darazsak

Szoros, izgalmas csatában maradt alul a Kaposvár-Taszár Hornets a Tatabánya Mustangs ellen a Redda-Futár Divízió II.-es amerikai futball bajnokság második fordulójában.

Klein Péter

Ítéletidőben – szakadó esőben és erős szélben – futottak ki a csapatok az ország harmadik szabványos amerikai futball pályájára. Az időjárás nem könnyítette meg a felek dolgát, de mind a két csapat harcosan, akaratosan vágott bele a taszári mérkőzésbe. Az első negyedben a vendégek szereztek vezetést egy touchdown után, majd a második és a harmadik felvonásban nem született egyetlen pont sem. Az utolsó negyed végén tudta növelni előnyét a Mustangs. A tatabányaiak újabb touchdownt értek el, amely után az extra, kétpontos kísérletük is sikeres volt, így végül megszerezték első sikerüket a szezonban.

– Nem működtek a futások sem a szélen, sem középen – mondta a találkozót követően Lugosvölgyi György, a Kaposvár-Taszár Hornets elnöke. – A srácok már lényegesen jobbak voltak, mint az előző mérkőzésen, de még mindig érződik a tapasztalatlanság. Az időjárás mind a két csapatot akadályozta.

– A csapatunkból senki sem lehet elégedetlen, mindenki odatette magát, a borzasztó idő ellenére is – fogalmazott Vati Márk, a Kaposvár-Taszár Hornets vezetőedzője. – Az ellenfél egy sokkal összeszokottabb gárda volt, mi pedig még csak most alakulunk, de sikerült egy szoros meccset játszanunk.

 

Kaposvár-Taszár Hornets–Tatabánya Mustangs 0–14 (0–6, 0–0, 0–0, 0–8).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában