STRANDRÖPLABDA

2021.07.23. 10:00

A negyedik helyen zárt a kaposvári együttes

 Remek kaposvári eredményt hozott az U16-os korosztály fiú strandröplabda országos döntője.

Molnár G.

A Kaposvári Röplabda Akadémia színeiben szereplő Csordás Bertalan, Szalaki Dominik páros az előkelő negyedik helyen fejezte be a fővárosban megrendezett finálét.

A fiúk szépen teljesítettek az elmúlt hetek erőpróbáin, így nem volt kérdés, hogy részt vehetnek a döntőn is, ahol már csak a legjobbak üthettek labdába. A Kaposvári Röplabda Akadémia párosa a B-csoportban kezdte meg szereplését, és a Barta, Kristóf, majd a Dárdai, Fröhling kettős ellen is magabiztosan nyert két szettben. A negyeddöntőben a Pénzügyőr párosa, Zeitler és Zrupkó-Várady következett, és a továbbjutás sorsa igazán kiélezett küzdelem végén, a harmadik játszmában dőlt el 16:14 arányban a kaposváriak javára.

Csordás Bertalan és Szalaki Dominik tehát bejutott a legjobb négy közé, több mérkőzést azonban már sérülés miatt nem tudott játszani, így végül az előkelő negyedik helyen végzett. Ki tudja, mi történt volna, ha a továbbiakban is pályára tudott volna lépni a RÖAK csapata. A korosztály idei magyar bajnoka végül a budapesti SRSE duója, Tari Bence és Veress Ákos lett. Molnár G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában