SZABADIDŐSPORT

2021.07.28. 09:05

Focival emlékeztek elhunyt társukra Barcson

Körmenden rendezték meg a XLII. Négy Város Labdarúgó Tornát, melyen az FC Barcs új összeállításban vett részt, s végül a negyedik helyen végzett.

Molnár G.

Tragikus hirtelenséggel, 57 évesen elhunyt Csonka József, akit a családja mellett rengeteg sporttársa is gyászol. Csonka Józsefről egy barcsi sportnap keretében emlékeztek meg. Játékostársai, edzői, volt ellenfelek, barátai fogadták el a meghívást az emléktornára, melyen 13 együttes vett részt a barcsi Szabadidőközpontban.

Balogh Imre megemlékező szavai után Koós Csaba, Barcs polgármestere nyitotta meg a rendezvényt. A baráti csapatok mellett a játékvezetők is alkottak egy együttest, sőt a veteránok is pályára léptek. A viadalt végül a szigetvári Brazilok nyerték meg, miután a döntőben legyőzték a Kuti SE alakulatát, a Dankó a régi fényét idézve a harmadik pozícióban zárt.

Népszerű volt a hetesrúgó verseny is, melyet végül Orsós János (Dankó) nyolc góllal nyert meg. Különdíjat kapott Madarász Norbert (Nemesdéd, gólkirály), Németh Norbert (Dankó, kapus), Pálfi Árpád (Szigetvár, a legjobb játékos), Nagy Kálmán (Veteránok, a legidősebb játékos) és Óvári Milán (a legfiatalabb játékos). A Tolerancia-díjat a Támasz Alapítvány csapata vehette át.

Már hagyomány, hogy az Avermann-Horváth Kft. a nyár közepén tart egy időszaki értékelést, mely sportolással is társul. Az idén négy labdarúgócsapat küzdött az értékes díjakért. A legfiatalabb átlagévekkel rendelkező csapat, a V.V.Purci és Társai százszázalékos teljesítménnyel lett az első. A Féktelenek a második helyet szerezte meg, megelőzve a Hikomat gárdáját, a negyedik hely a Kalbászok csapatnak jutott. A gólkirály Elmont Adrián, a legjobb kapus Kampf Róbert Márió, a legjobb játékos pedig Danóczi Zoltán lett.

Eredmények: Körmendi SE–FC Barcs 4–2, a barcsi gólszerző: Tompa István 2; Lenti–FC Barcs 4–2, a barcsi gólszerző: Tompa István 2; Celldömölk VSE–Lenti TE 6–1; Körmendi SE–Celldömölk VSE 0–0 – büntetőkkel 3–2. A megméretés gólkirálya a barcsi Tompa István lett.

A torna végeredménye: 1. Körmendi SE, 2 Celldömölk VSE, 3. Lenti TE, 4. FC Barcs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában