STRANDRÖPLABDA

2021.08.18. 11:05

A Desedán avatnak királyt és királynőt

A négy versenyszámban – női, férfi és vegyes páros, valamint U16 – összesen 26 egylet mérettetett meg a III. Bazsado strandröplabda-bajnokság hétvégén rendezett zamárdi fordulójában.

Fenyő Gábor

A nőknél a kaposvári Ferencz Emese, Vida Eszter duó diadalmaskodott, míg az U16-os kategóriában – ez volt egyébként a legnépesebb – bronzérmet szereztek. A szintén kaposvári Pintér Barnának két medál is jutott – a vegyes párost testvérével, a főren­dező Zsanettel együtt nyerte, míg a férfi párosban második lett Csordás Bertalannal, aki az U16-ban is szerzett még egy ezüstöt. A férfiaknál Budapestre került az arany és a bronz, míg vegyes párosban a házigazda zamárdiak gyűjtötték be az ezüstöt és a bronzot.

A 9. forduló végeredménye

Nők (két csapat): 1. Ferencz Emese, Vida Eszter (Kaposvár), 2. Gombos Mirella, Kalmár Lili (Kaposvár).

Férfiak (nyolc csapat): 1. Szer Dominik, Dóczi Balambér (Budapest), 2. Pintér Barna, Csordás Bertalan (Kaposvár), 3. Egyed Tamás, Barta Gábor (Budapest).

Vegyes páros (öt csapat): 1. Pintér Zsanett, Pintér Barna (Kaposvár), 2. Hirschmann Eszter, Hirschmann András (Zamárdi), 3. Bajor Beáta, Bajor Péter (Zamárdi).

U16 (11 csapat): 1. Szalaki Dominik, Dobos Bertalan (Kaposvár), 2. Fajtái Kristóf, Csordás Bertalan (Kaposvár), 3. Ferencz Emese, Vida Eszter (Kaposvár).

A III. Bazsado strandröplabda-bajnokság 10. zárófordulóját ezen a hétvégén, szombaton a Kaposvár melletti Desedán rendezik majd. Itt díjazzák az összetett pontverseny dobogósait, valamint az idei strandkirályt és strandkirálynőt.

Fotó: Muzslay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában