kosárlabda

2021.08.26. 11:03

Teljessé vált a kaposvári kosárcsapat játékoskerete

Valamennyi idegenlégiós kosárlabdázó csatlakozott már a 2021/2022-es szezonra készülő Kaposvári KK férficsapatához, így Nikola Lazics vezetőedző a teljes kerettel dolgozhat.

Kun Z.

Már korábban megérkezett a somogyi megyeszékhelyre Xavier Ford, T. J. Price és Nimrod Hillard, legutóbb pedig az utolsóként szerződtetett Wayne Martin is edzésbe állt.

A kaposvári szurkolók elsőként szeptember elején láthatják Hendleinéket. Ekkor rendezik a Kaposvár Arénában a hagyományos Orosz László Emléktornát. Szeptember 2-án, csütörtökön, 18 órai kezdettel a horvát KK Vrijedosnice Osijek együttese lesz a formálódó somogyi alakulat ellenfele. Ezt követően szeptember 4-én, szombaton, 18 órakor lép pályára a kaposvári együttes, akkor a Naturtex SZTE-Szedeák gárdája ellen.

A felkészülés következő állomása a szintén hagyományos PVSK-MATRO Kupa lesz, melyet Pécsen rendeznek a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Szeptember 9-én, csütörtökön, 16 órakor újra a Naturtex-SZTE Szedeákkal csapnak össze Bogdánék. A helyosztokat másnap, szeptember 10-én pénteken rendezik a két győztes, illetve a két vesztes csapat részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában