kosárlabda

2021.09.06. 08:45

Folytatták az eső mosta streetball versenyt

Mint arról már korábban beszámoltunk az esős időjárás miatt félbeszakadt a Somogyi Kosárlabda Szövetség utcai kosárlabdatornája a kaposvári Városligetben. Ezúttal szikrázó napsütésben sikerült befejezni a mérkőzéssorozatot.

Kun Zoltán

Két csapat nem érkezett meg a folytatásra, így minden kategóriában négy részvevő volt, akik körmérkőzéses formában döntötték el a helyezések sorsát -számolt be róla hivatalos közösségi oldalán a megyei szövetség. Két dobóversenyt is rendeztek a szünetekben. A büntetődobó viadalon Horváth Ákos lett az első, a 3ballban pedig Pucz Zalán győzött Szőke Bálint és Czeibert Soma előtt.

Eredmények, 2007 után születettek: 1. ÁLYSSSZZ (Hevér Áron, Sághy Tamás, Szvath Milán, Vajda Buda), 2. Csontdarálók (Cséfalvay Benedek, Czeibert Soma, Gáspár Benedek), 3. KASI Zúzók (Domján Krisztián, Kreka Balázs, Oros Márton, Szabó Milán)

2003 után születettek: 1. Károly Boss (Balogh Ákos, Bodor Csongor, Heffer Barnabás, Kárpáti Levente), 2. Gubbik (Czink László, Horváth Ákos, Pucz Zalán), 3. Team Manga (Balogh Ákos, Bogdán Dávid, Marics Hunor, Yake Matthew)

Nyílt kategória: 1. Vajasok (Hajduk Ata, Sótonyi Ádám, Tombor Gergely, Zsille Péter), 2. Károly Boss, 3. Gubbik. Kun Z.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában