verseny

2021.09.11. 20:00

Jól teljesített Szántó Tamás a pécsváradi versenyen

Gamos A.

A siófoki tűzoltóság családi napján Kótiné Molnár Szilvia és férje, Kóti Miklós segítségével kipróbálhatták az íjászatot az érdeklődők. Ugyancsak e sportággal ismerkedők lőhettek nyílvesszővel Szántó Tamara és Rózsa Patrik irányításával a mihályházi falunapon is.

A Kiliti Íjász és Szabad­idő Egyesület néhány tagja viszont a lovászpatonai öröm­íjász versenyen mérette meg magát. A X. LÖVTIK Kupán Kóti Dávid szerepelt a legjobban, miután a második helyen végzett. A sportoló vadászref­lex kategóriában, a felnőttférfiak mezőnyében a dobogó második fokára állhatott fel az eredményhirdetéskor. Egyesületi társa, Szántó Tamás is alaposan kitett magáért, hiszen longbow kategóriában az előkelő negyedik helyen végzett. Tóth Tamás (vadászreflex, felnőtt, szenior férfiak) ötödikként zárt, míg Kovács Ildikó (tradicionális, felnőttnők) hetedikként végzett a lovászpatonai megméretésen.

A Kiliti Íjász és Szabadidő Egyesület versenyzői közül Szántó Tamás Pécsváradon, a történelmi íjász országos bajnokságon is részt vett, és az esőzés, valamint a zord időjárás ellenére jól teljesített. Versenyzésével nyolcadik lett, és bronzminősítést szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában