labdarúgás

2021.09.05. 15:00

Ököllel ütötte ellenfelét a buzsáki labdarúgó

Egy–egyes döntetlennel ért véget a Somogy megyei másodosztályú ifjúsági labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában rendezett Kaposmérő–Buzsák mérkőzés, mely sajnos nem a végeredményről maradt emlékezetes.

Molnár Gábor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az egyik vendégjátékos ugyanis körülbelül negyed órával a meccs vége előtt – szó szerint – megverte az egyik hazai játékost, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

– Ilyet még nem éltem át edzői pályafutásom alatt, játékosomat egy szabályos szerelés után az ellenfél játékosa ököllel kétszer, háromszor megütötte – mondta Prukner Zsombor edző. – Kulcsár Kevin nyolc napom túl gyógyuló sérülést szenvedett, eltört a felső állkapocs- és a járomcsontja is és kórházba is került.

Információink szerint az ügyben rendőrségi eljárás is indult. Természetesen kerestük a buzsáki csapat illetékeseit is, ám egyelőre egyikük sem vette fel a telefont.

Frissítés: – Nem tudjuk meg nem történté tenni a dolgot, s engem is mélységesen megdöbbentett a játékosunk viselkedése és a csapat nevében elhatárolódunk és elnézést is kérünk egy 16 éves meggondolatlan fiatalember agresszív tettéért – fogalmazott Bebics János, a Buzsák elnöke. – Jobbulást kívánunk Kulcsár Kevinnek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában