kosárlabda

2021.09.15. 11:29

Rajt előtti ankétra hívja szurkolóit a Kaposvári KK

Elkészült a Kaposvári KK hivatalos menetrendje a 2021/2022-es NB I./A csoportos bajnoki szezonra.

Kun Zoltán

Az együttes szeptember huszonkettedikén, szerdán, tizennyolc órakor Kecskeméten kezdi meg a pontvadászatot. Még azon a héten, szeptember huszonötödikén, szombaton, tizennyolc órakor újabb idegenbeli fellépés következik. Akkor a Zalaegerszeg vendégei lesznek Bogdán Benedekék. Az első hazai találkozót – melyen az Oroszlány lesz az ellenfél – október másodikán, szombaton, tizennyolc órakor rendezik majd a Kaposvár Arénában.

Mint arról már lapunkban beszámoltunk, a Kaposvári KK szeptember tizenhatodikán, csütörtökön, 16.30 órakor vívja utolsó előkészületi mérkőzését a PVSK-Veolia otthonában. Mint ismert, a pécsiek otthonában nyerte meg a kétnapos PVSK MATRO kupát a Kaposvári KK. Előtte lévő nap, szeptember 15-én, szerdán, 17.30 órától ankétra hívja a somogyi klub a szurkolóit. A helyszín ezúttal a régi csarnok, a büfé melletti megújult tárgyalója lesz, ahová minden érdeklődőt várnak – számolt be róla a Kaposvári Kosárlabda Klub hivatalos honlapja. A beszélgetésen Puska Zoltán ügyvezető mellett Nikola Lazics vezetőedző, valamint Hendlein Roland csapatkapitány és Krnjajszki Borisz tájékoztatja a szurkolókat, illetve válaszol a kérdésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában