KÉZILABDA

2021.10.06. 09:06

Edzőtáborba vonult a kézis utánpótlás

Ezen a héten több helyszínen zajlanak a korosztályos válogatott edzőtáborok, melyekbe összesen 22 NEKA-játékos kapott meghívást, adta hírül a neka.hu. Balatonbogláron a női és férfi ifjúsági válogatott gyakorol, míg a többi utánpótlás nemzeti csapat Siófokon, Gyálon, illetve Budaörsön készül együtt.

MW

Az ifj. Kiss Szilárd által irányított női juniorválogatott október 4 és 9 között Siófokon edzőtáborozik, a szövetségi edző Németh Katát hívta meg a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról, míg az Európa-bajnok csapat jó néhány tagja már új klubjától érkezik. Az ifjúsági női válogatott Balatonbogláron készül október 4 és 7 között, Bohus Bea szövetségi edző és Woth Péter edző ezúttal új játékosokra is kíváncsi, így ezúttal nem számít az Eb-aranyérmes játékosokra. A NEKA-t Faragó Lea, Hengl Sarolta és Lakatos Réka képviseli.

Az október 3-tól 8-ig Gyálon gyakorló leány serdülő válogatottban nyolc akadémista – Fazekas Virág, Kapu Zsófi, Keceli-Mészáros Renáta, Mórocz Fanni, Pálmai Liza, Polákovics Réka, Szebeni Dorina és Pónya Réka – szerepel. A férfiaknál korosztályváltás történt, így több boglári játékos lépett eggyel feljebb. Kárpáti Krisztián szövetségi edző vezetésével október 4 és 10 között Balatonbogláron dolgozik együtt a férfi ifjúsági válogatott kerete, melybe Fekete Árpád, Kovács Tamás, Kun Dániel András, Radvánszki Attila és Terjék Roland kapott meghívást. Betegség és sérülés miatt nem csatlakozhatott a csapathoz Bali Bence és Kathi Sándor. A Sótonyi László által irányított juniorválogatott október 7-től 10-ig Budaörsön tart edzőtábort, öt NEKA-játékos Palasics Kristóf, Takács Ákos, Sisa Erhard, Papp Tamás és Temesvári Gábor részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában