labdarúgás

2021.10.20. 15:53

Utolsó perces büntetővel kapott ki a Rákóczi

A hosszabbításban esett tizenegyessel kapott ki a Kaposvári Rákóczi FC MOL Fehérvár FC második csapatának otthonában az NB III. Nyugati csoportjának 13. fordulójában.

Klein Péter

Alacsony színvonalú kevés helyzetet hozó mérkőzésen kapott ki a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek az első negyed órát követőn megúszták a Fehérvár II. jó perceit, amikor is ziccert hibáztak és kapufát lőttek a hazaiak. Ezt követően pedig fölénybe is kerültek a kaposváriak, akik részéről Zólyomi Dávid puskázta el a meccs lehetőségét az első játékrész utolsó percében. A második félidő az elsőnél is kevesebb lehetőséget tartogatott, s amikor már mindenki elkönyvelte a gólnélküli döntetlent, a hosszabbítás perceiben a partjelző intésére Szalai László játékvezető tizenegyest ítélt kezezésért, melyet Horváth Barnabás értékesített. A Rákóczi így továbbra is rúgott gól és pont nélkül áll vendégként.

– Az első félidőben voltak olyan lehetőségeink, melyek végén a minőségi fölényünknek érvényesülnie kellett volna – fogalmazott Nagy Tamás, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – A játék csak a két tizenhatos között, mezőnyben alakult ki, szórványosan voltak lehetőségek a kapuk előtt. A meccs végén belekerültünk egy adok-kapok helyzetbe, ahol az ellenfél kezezése után, a visszapattanó labdába a mi játékosunk ért bele kézzel, amit nagy késéssel intett be az asszisztens. Sajnos folyamatosan veszítünk el játékosokat, akiket nehéz pótolni, nem is tudom, hogy fogjuk megoldani vasárnapra. Kevesen vagyunk, igazából toldozzuk-foltozzuk a csapatot, így bármilyen furcsán hangzik, nem szabad elégedetlennek lennünk az eddig megszerzett 15 ponttal, hiszen az élén táncolunk a dolgoknak és hol ide, hol oda billenünk. Most éppen oda.

MOL Fehérvár FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)

Székesfehérvár, MOL Fehérvár Utánpótlásközpont, 30 néző. V.: Szalai L. (Kulman, Kulcsár D.).

MOL Fehérvár FC II.: Gundel-Takács – Berekali, Papp M., Nyári, Hangya (Nádudvari, a 64. percben) – Babos, Horváth B., Elek Á., Csoboth – Dénes (Singh, a szünetben), Kovács B. (Hajdinger, a 64. percben). Vezetőedző: Szalai Tamás.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Harsányi, Lakatos G., Czuczi – Borbély, Kaszás (Bíró, a szünetben), Zvara (Balog A., a 60. percben), Zólyomi (Mayer M., a 94. percben) – Kondor (Palkovics, a 60. percben), Pintér N., János N. (Ladányi, a 89. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerző: Horváth B. (a 93. percben).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában