RÖPLABDA

2021.11.10. 08:00

Még mindig nyeretlenek

A Szarka Vivien vezette RÖAK Kaposvár „A” leány és a Sántosiné Oláh Edit által vezényelt RÖAK Kaposvár „kék” fiúgyermek (U15) csapatát is hazai környezetben, Kaposváron, a Kodály-iskola tornacsarnokában szólították pályára, s mindkét gárda újabb vereségeket volt kénytelen elkönyvelni.

Fenyő G.

A leányok mind a Budaörsi DSE, mind pedig az Bp. MTK „kék” együttesétől háromjátszmás mérkőzésen kikaptak, míg a fiúk az első fellépésükön a Kecskemét ellen nagy csatában, ötjátszmás összecsapáson maradtak alul úgy, hogy az utolsó, 5. rövidített szett sorsa csak a ráadásban dőlt el, míg a Szolnoki SPC egyletével nem boldogultak. A leányoknak eddig hét, a fiúknak pedig hat vereség az idei mérlegük.

Leányok – I. osztály. Budaörsi DSE–RÖAK Kaposvár „A” 3–0 (9, 20, 20); Bp. MTK „kék”–RÖAK Kaposvár „A” 3–0 (13, 24, 16).

A RÖAK Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15) leány csapata: Ferencz Emese (csapatkapitány), Borovszky Dorottya, Vincze Zora Lívia, Borhi Luca, Agócs Luca Eszter, Takács Luca, Závodny Dorka, Vida Eszter Dorka, Bán Sára Anna, az edzőjük Szarka Vivien.

Fiúk – I. osztály. Eredmények: Kecskeméti Sportiskola–RÖAK Kaposvár „kék” 3–2 (–15, 20, 15, –23, 14); Szolnoki SPC–RÖAK Kaposvár „kék” 3–0 (20, 14, 16).

A RÖAK Kaposvár „kék” I. osztályú gyermek (U15) fiú csapata: Dobos Bertalan Ferenc (csapatkapitány), Horváth Dávid, Kosaras Botond, Madarász Zoltán, Patkás Mátyás Péter, Magyar Dániel, Szabó Dániel Gyula, Földi Hunor, Kosaras Bence, Bogdán Rajmund, Borbély Bence (liberó), Ripli Benedek (liberó), az edzőjük Sántosiné Oláh Edit. Fenyő G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában