kézilabda

2021.11.15. 09:53

Öt találattal kapott ki hazai pályán a Csurgói KK

Huszár H.

Ahogy várható volt, nagy küzdelmet hozott a két csapat összecsapása. Már a találkozó első perceiben egymásnak feszült a két gárda, és látszott, inkább a küzdelem, mint a szép játék fog dominálni. Tatabányai részről a sérüléséből visszatért Győri vitte a prímet, hiszen a mérkőzés elején egymás után négyszer is bevette Füstös kapuját. Csurgói részről is jöttek a gólok, Schaffer és Tóth találataival tartotta a lépést a hazai gárda. A félidő utolsó tíz perce egy kihagyott hazai büntetővel indult, erre viszont Zdolik két találata érkezett. Bár Rotim és Krecic is bevette Wysomirski kapuját, még Sunajko is bevágott egy ziccert, így tatabányai előnnyel mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrész derekára, bár jött egy-egy csurgói találat, a Bányász ellépett négy góllal. A Csurgó nem adta fel, gyorsan két gólra zárkózott, ám a hajrában a vendégeké volt a főszerep, fokozatosan sikerült ellépniük és kialakítaniuk a tetemesnek tűnő ötgólos különbséget, s ez kitartott a lefújásig.

Csurgói KK–Grundfos Tatabánya 22–27 (12–13)

Csurgó, 800 néző. V.: Felhő, Öcsi.

Csurgó: Füstös – Tóth Á. 2, Schaffer 3, M. Krsmancic 6 (4), Rotim 3 , Borsos 3, Kerkovits 1. Csere: Tatai (kapus), Gebhardt 1, Juhász, Gábor, Herceg, Kovacevic, Krecic 3, Szeitl E. Vasvári. Edző: Baranyai Norbert.

Tatabánya: Wysomirski – Hornyák B. 1, Ancsin 6, Győri 8(1), Stojnic 1, Urban 2, Sunajko 2. Csere: Bartucz (kapus) Molnár, Bognár N., Tóth B Juhász Á. 3, Balogh Zs. 1 (1), Zdolik 3, Usal, Bodor. Edző: Dragan Djukic.

Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 3/2.

Baranyai Norbert: – Kiváló mérkőzésen vagyunk túl annak ellenére, hogy sajnos kikaptunk. Az első félidőben partnerek voltunk, de a második játékrészben sok hibánk volt, amit ilyen kiváló ellenféllel szemben nem engedhetünk meg magunknak. Bár öt találattal maradtunk alul, a valóságban nem volt ekkora a különbség a két csapat között.

Dragan Djukic: – Mindkét csapatnak előrébb kellene állnia a tabellán, így a mai találkozó valójában nagy harc volt azért, hogy kinek sikerül elindulni felfelé. A döntő pillanatokban nekünk jobban sikerült összpontosítanunk, és a kritikus pillanatokban sem remegett meg a kezünk. Huszár H.

Fotó: Szabados Árpád

Címkék#Csurgói KK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában