kézilabda

2021.11.02. 10:16

Távozik a csurgói kézisek edzője

A gyenge kezdés után megválik vezetőedzőjétől a Csurgói Kézilabda Klub – írja honlapján a csapat.

Sonline

 

A gyenge szezonkezdet után a klub vezetése egyhangúlag úgy határozott, hogy megköszöni Mariano Ortega munkáját, akivel közös megegyezéssel szerződést bontottak. Felnőtt csapat irányításáért határozatlan ideig, megbízott vezetőedzőként Baranyai Norbert felel, akinek a munkáját Szabó Imre, Pavlovics Darko és Házi Bence segíti majd, a szezont remekül kezdő – a bajnokságot holtversenyben vezető – ifjúsági csapatunkat pedig Gazdag Tibor irányítja.

Dr. Varga János, a klub elnöke a következőket mondta el a váltással kapcsolatban:

– Annak ellenére, hogy a tavalyi szezon jól sikerült az elért nemzetközi kupás hellyel, valamint a Liga Kupa megnyerésével, mégis felemás érzésekkel zártuk a idényt, hiszen kulcsemberek mellett vezetőedzőnk is távozott. Sajnos az ő hiányukat egyelőre nem tudtuk “megugrani”, amiért a játékosok, a stáb tagjai és mi vezetők ugyanúgy hibásak vagyunk, éppen ezért az edzőváltás mellett más szankciók is születtek, ami azonban a klub belügye. Nem lehet más célunk, mint visszakerülni oda, ahova az elmúlt 13 évben mindig eljutottunk, nevezetesen az ország hat legjobb férfi csapatai közé. Ehhez lehet, hogy a vártnál több idő kell, de bízunk a csapatban és azon szurkolóinkban, akik a vesztes és a győztes mérkőzések után egyaránt velünk vannak.

 

A csapatunk pénteken edzőmérkőzés keretében a szlovén éllovas Celje csapatát látja vendégül 17 órától. A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában