ASZTALITENISZ NB III.

2021.12.01. 08:45

A kaposváriak otthon, míg a Siófok Bonyhádon nyert

Mind a két NB III.-as asztalitenisz-csapatunk magabiztos győzelmet aratott a legutóbbi bajnoki fordulóban.

Fenyő Gábor

A Dél-Dunántúli csoport második helyét elfoglaló Kaposvári AC hazai pályán a Zalakomárt, a harmadik helyen álló Siófoki AK pedig Bonyhádon a házigazdák második csapatát verte ugyancsak fölényesen, 15:3 arányban.

A 8. forduló eredményei

Kaposvári AC–Zalakomár 15:3

A vendég zalakomáromiaktól hiányzott két meghatározó játékos, így bizakodva várták az összecsapást a házigazda kaposváriak. A mérkőzést felvezető két párost magabiztosan húzták be a hazaiak, egyéniben pedig a Dani Róbert, Major Ferenc, Sándor Dániel alkotta trió verhetetlennek bizonyult. A Kaposvári AC együttese a hétvégén, szombaton, 11 órakor zárja majd az első félévet, amikor is a baranyai megyeszékhelyen a Pécsi TE-PEAC Kalo-Méh negyedik számú csapatának a vendége lesz.

A kaposvári győztesek: Dani Róbert 4, Major Ferenc 4, Sándor Dániel 4, Kolumbán Csaba 1, illetve a Major Ferenc, Sándor Dániel és a Dani Róbert, Kovács Sándor páros.

Bonyhád Vasas AC II.–Siófoki AK 3:15

A tolnai városban végig a siófokiak akarata érvényesült, miután Iker István, Bar­tha Béla és Molnár Ádám mindegyik fellépését nyerte. A siófokiak az őszi utolsó, kilencedik körben szombaton 11 órakor a Dunaújvárosi EDSE harmadik számú gárdáját fogadják, míg a hetedik fordulóból elhalasztott nagykanizsai fellépésüket december 11-én pótolják majd be. A Balaton-parti csapat célja, hogy a most elfoglalt dobogós helyezését a jövő évi tavaszi folytatásban stabilizálja.

A siófoki győztesek: Iker István 4, Bartha Béla 4, Molnár Ádám 4, Bartha Botond 2, valamint az Iker István, Bartha Béla páros.

Fotó: Muzslay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában