Kézilabda

2021.12.17. 12:50

Meghálálná a klubnak a belé vetett bizalmat

Bruno Kozinával még tavasszal állapodott meg a férfi kézilabda NB I.-ben szereplő Csurgói KK, a huszonkilenc éves irányító azonban ezt követően sajnos súlyos sérülést szenvedett. Így a bemutatkozása sokat csúszott, egészen novemberig kellett várni, amire pályára léphetett.

MW

Fotó: Szabados Árpád

– Az elmúlt szezonban a spanyol élvonalbeli Puerto Sagunto csapatában kézilabdáztam – nyilatkozta a Csurgói KK hivatalos honlapján Bruno Kozina. – Márciusban keresett meg a somogyi klub és az akkori vezetőedző, s pár nap alatt meg is állapodtunk egymással a részletekről. Sajnos áprilisban, egy Granollers elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedtem, és a diagnózis sajnos keresztszalag-szakadást mutatott ki. Rendkívül nehezen éltem ezt meg, de a csurgói klub az első naptól kezdve támogatott és folyamatosan biztatott a felépülésem teljes időszaka alatt. 

– Természetesen tudtam, hogy a klubnak ilyenkor lehetősége van szerződést bontani, de nem így döntöttek, és vállalták a kockázatot azzal, hogy kitartottak mellettem – hangsúlyozta a kézilabdázó. – Ezért nem is tudok elég hálás lenni az egyesület vezetőinek, de minden nap azért dolgozok, hogy ezt a pályán egyszer meg tudjam majd hálálni. 

Jelenlegi állapotáról, valamint az eddigi mérkőzéseiről a következőket mondta a játékos a cskk.hu-n. – Most már teljesen rendben érzem magam és boldog vagyok, hogy a vártnál gyorsabban épültem fel – fogalmazott. – Mindenképpen az volt a célom, hogy már a szezon első felében is pályára tudjak lépni annak érdekében, hogy a tavaszi szezont már százszázalékosan tudjam elkezdeni és a csapat hasznára lehessek már rögtön a szünet utáni első mérkőzésen. 

Az eddigi találkozókról is megkérdezte a somogyi klub a huszonkilenc esztendős karmestert. – Természetesen csalódást keltő volt a szezonkezdet, hiszen egy komoly ambíciókkal rendelkező klubról beszélünk, de az utolsó három mérkőzésen megmutatták a srácok, hogy milyen jó csapatunk is van és mennyi van még bennünk – mondta. – Biztos vagyok abban, hogy ezt a tavaszra is át tudjuk majd menteni, nagyon hiszek az együttesben.  

 

Fotó: Szabados Á.

Címkék#Csurgói KK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában