Kézilabda

2021.12.28. 09:06

Takács Balázs edző irányítja az ifiket és a felnőtteket is

A nagy létszámra való tekintettel három fordulóban zárták le a 2021-es évet a kézilabdázók Barcson. 

Kun Z.

– Az U12 és U14-es korosztályt Szilágyi Szilveszter értékelte, egyben kihirdette a csapatkapitányokat – tájékoztatta lapunkat Horváth Gábor, barcsi sportreferens. – A lányoknál Hargitai Kata U12 és Kiss Boglárka U14 kapta a megtisztelő elismerést. A fiú U14-es korosztály játékosvezetője Boncz Márton lett. Megköszönték Bagó József, Nemes Petra és Simon Gabriella edzők munkáját, s a szülők Szilágyi Szilveszter munkáját is elismerték és a legaktívabb szülő, Krisztbaum Edina is ajándékot kapott. 

Szalai Csilla alpolgármester gratulált az eredményekhez, és megköszönte, hogy a sportolást választották a gyermekek a számítógép és az egyéb figyelemelvonó tevékenység helyett. – Így nagy valószínűséggel egészségesebb és edzettebb fiatalokká válnak – hangsúlyozta Szalai Csilla alpolgármester. 

A legfiatalabbakat egy nappal később értékelték. Ajándékokkal tették emlékezetessé számukra az évzárót. Az ifisek és a felnőttek munkáját egy nappal később ismerték el. Kálmán Tamás foglalta össze az elmúlt időszak eseményeit. Elmondta, hogy januártól Takács Balázs edző irányítja az ifjúságiak és a felnőttek edzéseit. 

Koós Csaba, Barcs polgármestere örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan sportolnak a településen. A kézilabdázók is megkapták a tervezett támogatást. – A 2022-es év költségvetés-összeállításánál figyelembe veszik az igényeket – mondta a polgármester. – Február 19-én sportbál keretében díjazzák a legeredményesebb sportolókat. 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában