ASZTALITENISZ NB III.

2022.02.16. 10:22

Hazai sikerrel zárult a somogyi asztalitenisz-rangadó Siófokon

Pótolták a tavaszi nyitófordulóból elhalasztott Siófoki AK–Kaposvári AC összecsapást, az NB III. Dél-Dunántáli csoport somogyi rangadója magabiztos hazai sikerrel zárult.

Fenyő Gábor

Siófoki AK–Kaposvári AC 13:5 
A 2021/2022-es kaposvári bajnoki nyitányon a házigazdák ünnepelhettek a találkozó végén, miután szoros, kiegyenlített összecsapáson 10:8 arányban nyertek. Amúgy mind a két társulat dobogós helyen áll: a listavezető Pécsi TÜKE SE mögött a kaposváriak a második, míg a siófokiak a harmadik helyen találhatók. Itt volt hát a revans ideje... 
A kaposváriak Sándor Dániel nélkül keltek útnak, viszont ott volt Dani Róbert és Major Ferenc, vagyis idegenben is ők tűntek az esélyesebbnek. A papírforma aztán borult: a mérkőzést 13:5 arányban nyerték a házigazda siófokiak, akik így alaposan visszavágtak őszi kaposvári vereségükért. A házigazdáknál Iker István és Molnár Ádám volt a főszereplő, akik ketten együtt hét meccset nyertek, de nagyon kellettek Bartha Béla, Ivanics Milán és Bartha Botond győzelmei is. A vendég kaposváriaknál Major Ferenc és Dani Róbert osztozott csapata öt sikerén. Az összecsapások közül kiemelkedett Ivanics Milán Dani Róbert elleni mérkőzése, amelyet a siófoki asztaliteniszező nyert. A győzelemnek a lelkes siófoki szurkolók is a részesei, akik végig lelkesen és sportszerűen buzdították csapatukat. 
A siófoki győztesek: Iker István 3, Molnár Ádám 3, Bartha Béla 2, Ivanics Milán 2, Bartha Botond 1, valamint az Iker István, Ivanics Milán és a Molnár Ádám, Bartha Botond páros. 
A kaposvári győztesek: Major Ferenc 3, Dani Róbert 2. 
A hétvégén a Siófoki AK a Dombóvári AC, míg a Kaposvári AC a Kanizsa Sörgyár SE második számú egyletének0 a vendége lesz ugyancsak szombaton 11 órakor. Fenyő Gábor 
 


Fotó: Muzslay P.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában