Kosárlabda

2022.03.22. 14:30

Elővételben lehet jegyet venni a Körmend elleni meccsre

A várhatóan nagy érdeklődés miatt már pénteken lesz lehetőség jegyet váltani a Kaposvári KK Egis Körmend elleni mérkőzésére, mely a férfikosárlabda NB I./A-csopoirt alapszakaszának utolsó fordulója lesz.

Molnár Gábor

Fotó: Lang Robert Kaposvar

2017 októbere után tudott újra Sopronban bajnoki mérkőzést nyerni a Kaposvári KK, amely bravúros hosszabbításos sikere után továbbra is harcban van a középszakasz legjobb öt helyezésének eléréséért. Nikola Lazics legénysége egyúttal a 2016/2017-es idény után lehetne ott újra a playoffban. Ehhez lehet egy újabb nagy lépés egy esetleges győzelem a március 26-i Egis Körmend elleni hazai mérkőzésen. 
A várhatóan nagy érdeklődés miatt szurkolóink már március 25-én, pénteken, 16:30 és 18:30 óra között elővételben megválthatják jegyeiket a bajnokira a hazai jegypénztárban.
A klub arra kéri a szurkolóit, ha szeretnék elkerülni a sorban állást szombaton, akkor éljenek a lehetőséggel. 
– A mérkőzés napján is kérünk mindenkit, hogy érkezzen időben – a pénztárak már az U20-as mérkőzés alatt is nyitva lesznek – tájékoztatott a Kaposvári KK.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában