Ritmikus gimnasztika

2022.03.23. 09:34

Érmekben gazdag tavaszi szezonkezdet

Az LSC Ritmikus Gimnasztika Sport­egyesület Kozármislenyben kezdte a tavaszi versenyszezont az Aranyszalag kupán.

T. Zs.

A megméretést minden évben megrendezik, idén hét egyesület vett részt a szomszédos régiókból és Budapestről is. 


A somogyi együttes remekül szerepelt, hiszen minden versenyzőjük a dobogóra állhatott az I., II. és III. osztályban is. Összesen harmincnyolc arany, kilenc ezüst és kettő bronz került az LSC sportolóihoz. 
Farkas Júlia öt, Király Gréta és Grózner Alexa négy aranyérmet szerzett. Bátori Lili, Borbély Kata, Mészáros Veronika, Szerafin Gréta, Szvitán Zorka, Vlasics Zorka pedig három aranynak örülhettek. 
Buzás Natasa kettő arannyal és egy ezüsttel, Rohtmer Nikolett kettő ezüsttel és egy arannyal gazdagodott, míg Molnár Adél három ezüstéremmel térhetett haza. 


A versenyzők közül voltak, akik egy gyakorlattal indultak, ám azzal a legmagasabb pontszámot kapták. Ők Geszti Kíra, Korcsmáros Luca, Molnár Alíz és Ütő Izabell. 
Egy-egy ezüstérmet szerzett Hirt Petra, valamint Hernádi Csenge, míg Móricz Virág, illetve Iberpaker Kata egy-egy bronzéremnek örülhetett. 
Felkészítő edzőik Balogh Orsolya, Oláh Dóra és Boros Ninetta. 
A lányok március végén Győrben lesznek érdekeltek az Országos Diákolimpián. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában