Sport

2022.03.28. 08:00

Három érmet is elhoztak a somogyiak

Fenyő Gábor

Megkezdődött az idei tájékozódási futószezon. A Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület sportolói több erőpróbán is érdekeltek voltak, akik három medált – egy-egy aranyat, ezüstöt és bronzot – könyvelhettek el. A legjobban a már 80. életévét is betöltött idősebb Pavlovics György szerepelt, aki a Velencei-hegységben rendezett Tavaszi Spartacus Kupán a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg a Magyarföld térségében lebonyolított, ugyancsak nemzetközi (kétnapos) Őrség Kupán a legjobbnak bizonyult. 
A Velencei-hegységben rendezték a háromnapos Tavaszi Spartacus Kupát, amelyen mintegy 800-an – köztük külföldi sportolók – sorakoztak fel a rajthoz. A nőknél az N45-ben Schmal Kinga a második, míg a férfiaknál F80-ban idősebb Pavlovics György a harmadik helyet szerezte meg. 
Magyarföld térsége volt a házigazdája az ugyancsak nemzetközi Őrség Kupának, ahol közel 400-an rajtoltak el. A nőknél az N14-ben Pozsega Míra és az N40-ben Schmal Kinga egyaránt a negyedik, míg N50-ben Galambos Erika és N55-ben Horváth Zoltánné az ötödik helyen zárt. A férfiaknál F80-ban idősebb Pavlovics György állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, F55-ben pedig Csizmadia Jánosnak az ötödik hely jutott. Fenyő Gábor 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában