Kézilabda

2022.04.13. 10:37

A fővárosban folytatódik a bajnoki hajsza

Ha a Siófok KC tartani akarja a lépést a Mosonmagyaróvár, Vác duóval, nyernie kell a tabellán kilencedik MTK otthonában a szerdán 18 órakor kezdődő találkozón.

Keszthelyi Zoltán

Fotó: NemA

A két együttes őszi összecsapását Jezicék nyerték, akik a szünetre lerendezték a találkozót, hiszen már az első félidő végén nyolc ponttal vezettek. Most szorosabb meccs várható, egyrészt a balatoniak nem tudnak az akkor látott kerettel kiállni, másrészt otthon veszélyesebb az MTK, mint idegenben, hiszen a saját közönségük előtt tizenegy, vendégként pedig hét pontot gyűjtöttek. A balatoniak optimistán várhatják ezt a bajnokit, hisz Uros Bregar edzővel tizenhárom mérkőzésből tízet megnyertek, csak a DVSC, a Győr és a Fradi tudta legyőzni őket. 
A házigazdák bíznak a sikerben, edzőjük, Vida Gergő szerint viszont csak akkor van esélyük meglepetést okozni, ha a legutóbbi, debreceni bajnokin, illetve az azt megelőző, Dunaújváros elleni győztes hazai bajnokin látott mentalitással lépnek pályára. Keszthelyi Zoltán 
 


Fotó: N. A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában