Röplabda

2022.04.14. 10:35

Bögöly Gábor szerint több meccsre nem lesz szükség

Az biztos, hogy az idei bajnoki szezonban utoljára utazik Kazincbarcikára a Ruben Wolochin–Demeter András György-edzőpáros által dirigált Fino-Kaposvár férfiröplabda-csapata.

Fenyő Gábor

Nagyon bízunk abban, hogy a csütörtökön 18 órakor kezdődő borsodi találkozó egyben a bajnoki elődöntő utolsó összecsapása is lesz. Ha netán mégsem – de erre ne is gondoljunk inkább –, akkor a két csapat újra összecsap majd egymással a Kaposvár Arénában. Eredetileg április 18-án, húsvéthétfőn lett volna a mérkőzés, ám miután a tévé is közvetíti, így egy nappal korábban, vasárnap 18 órakor feszülnek majd egymásnak – már ha persze lesz ötödik találkozó. 
– Úgy gondolom, a legutóbbi kaposvári találkozó után rádöbbentek a barcikaiak, hogy valójában kikkel is állnak szembe – mondta Bögöly Gábor, a Fino-Kaposvár meghatározó alapjátékosa, ötszörös válogatott röplabdázó. – Pár nap alatt sikerült feldolgoznunk és megemésztenünk a Kazincbarcikán történteket. Tudjuk, hol sebezhetőek a leginkább. Amúgy is nekik van vesztenivalójuk: ez a meccs jelenti számukra az utolsó szalmaszálat. 
S hogy a másik (budapesti) elődöntő résztvevői közül melyik csapat játszhat majd az aranyért? 
– A bajnoki címvédő és zsinórban harmadszor is kupagyőztes Épker-Pénzügyőr SE csapata az erősebb, szerintem azonban csütörtökön este hazai környezetben megint győzni fog a MAFC-BME – folytatta a saját nevelésű 24 éves Bögöly Gábor. – Ez viszont azt jelentené, hogy a bajnoki döntő – már persze ha beverekedjük magunkat, márpedig egyértelműen ez a célunk – itt nálunk Kaposváron kezdődne, miután az alapszakaszban megelőztük a MAFC együttesét. Fenyő Gábor 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában